Volkern van Trespa

Verzorgen ook maatwerk
Snelle, flexibele service

Volkern is een High Pressure Laminate (HPL) materiaal van Trespa in diverse kleuren, dat zich uitstekend leent voor verschillende werkzaamheden. Deze platen zijn inzetbaar in verschillende toepassingen, waardoor ze vrijwel ideaal zijn om mee te werken als schrijnwerker. Bij Kompakt in Olen, vlak bij Turnhout, bieden wij flexibele en snelle service aan, waarbij de tijd tussen aanvraag en oplevering zo kort mogelijk blijft. De volkern platen van Trespa zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en lenen zich bijvoorbeeld uitstekend voor badkamerunits en containerbouw.

Werk met het uitstekende volkern van Trespa

De volkern platen van Trespa zijn populair bij hospitalen, zorgcentra en grootkeukens. Door de antibacteriële behandeling van het product, gaat het bijzonder lang mee. Met de verschillende kleuren die volkern van Trespa aanbiedt, kunt u bijvoorbeeld kleedruimtes maken bij fitnesscentra of zwembaden. Daarbij willen de medewerkers van Kompakt het u zo gemakkelijk mogelijk maken door maatwerk aan te bieden. Zij snijden de panelen volgens de precieze afmetingen die u nodig heeft. Door middel van een uitgebreid machinepark en deskundig personeel, hoeft u niet te twijfelen over de kwaliteit van het op maat gemaakte eindproduct!

Neem contact met ons op

Wilt u werken met de verschillende kleuren die volkern van Trespa voorzien? Dan neemt u het best contact met ons op om een bestelling te plaatsen. U kunt via het contactformulier op de website of het e-mailadres info@kompakthpl.be een prijsaanvraag of offerte indienen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 014 23 09 81. Daarnaast kunt u ook altijd bij ons in Olen terecht met vragen of opmerkingen over onze diensten of producten.