Buitenwandbekleding

Verzorgen ook maatwerk
Snelle, flexibele service

Volkern van Trespa leent zich uitstekend als kleurrijke en stevige gevelbekleding. Bij Kompakt in Olen kunt u terecht om dit duurzame plaatmateriaal te bestellen in verschillende afmetingen en kleuren. Door onze snelle en flexibele service zorgen wij dat het materiaal snel na uw aanvraag klaarstaat, zodat u niet lang hoeft te wachten om ermee aan de slag te gaan. Daarbij is het mogelijk om voor uw volkern gevelbekleding van Trespa te profiteren van ons nauwkeurige maatwerk.

Met volkern van Trespa uw gevel van een mooie en stevige gevelbekleding voorzien

Omdat er veel verschillende kleuren beschikbaar zijn wanneer u kiest voor volkern van Trespa, kunt u rekenen op een gevelbekleding naar wens. Het HPL of High Pressure Laminate materiaal is daarbij ook uv-bestendig en bestand tegen alle weersomstandigheden. Deze panelen worden echter niet enkel als gevelbekleding gebruikt, maar ook voor andere toepassingen. Denk hierbij aan het creëren van binnenwanden of het samenstellen van kleedkamers of lockers bij zwembaden of andere sportcomplexen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en wij maken het u het liefst zo gemakkelijk mogelijk door meteen de platen in de juiste afmetingen aan te leveren.

Plaats uw bestelling bij onze medewerkers

Wilt u met volkern van Trespa werken voor het maken van een gevelbekleding? Dan kunt u een prijsaanvraag of bestelling plaatsen via het contactformulier op onze website of door een e-mail te sturen naar info@kompakthpl.be. Met directe vragen of opmerkingen kunt u ons bedrijf in Olen ook altijd telefonisch bereiken via 014 23 09 81.