Volkern sanitaire wanden & kastsystemen

Verzorgen ook maatwerk
Snelle, flexibele service

Voor sanitaire wanden of kastsystemen kunt u absoluut rekenen op volkern. Bij Kompakt te Olen, vlak bij Turnhout, bieden we dit materiaal voor u aan zoals u dat wenst. Onze snelle en flexibele service zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan. De tijd tussen aanvraag en oplevering houden we zo kort mogelijk, waardoor u sanitaire wanden en kastsystemen in geen tijd kunt plaatsen.
Neem vrijblijvend contact op: Bel: 014 23 09 81info@kompakthpl.be

Plaats vakkundig sanitaire wanden en kastsystemen met uitstekend volkern-materiaal

De unieke kwaliteiten van volkern van Trespa zorgen ervoor dat u van stevig materiaal met een langdurige stabiliteit geniet. Tevens is het krasbestendig, slag- en stootvast en vochtbestendig. Met volkern beschikt u dus over kwalitatieve platen die ideaal zijn voor sanitaire wanden, zoals kleedhokjes en douches of kluisjes bij sportcomplexen. Daarnaast kunt u het ook gebruiken als gevelbekleding, omdat het eveneens prima bestand is tegen allerlei weersomstandigheden. Vraag naar de verschillende mogelijke kleuren en bestel precies de afmetingen die u nodig heeft dankzij ons maatwerk.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zou u graag willen werken met volkern voor het aanleggen van sanitaire wanden en kastsystemen of een van de andere mogelijke toepassingen? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en een prijsaanvraag in te dienen. Dit doet u via het contactformulier of door te e-mailen naar info@kompakthpl.be. Bij vragen of opmerkingen kunt u ook altijd bellen naar 014 23 09 81.

Lockers met open schoenenvakken

Voor onze klant in Oudenaarde plaatsten we lockers met open schoenenvakken onderaan. Gezien hun activiteiten in de voedingssector is hygiëne voor hen de absolute prioriteit!

Aquafree Lommel

Voor de inrichting van een sanitaire ruimte koos onze klant voor hoge cabines met deuren voorzien van een opzetpaneel. De scheiding tussen dames en heren werd door onze monteurs vakkundig dicht gemaakt van vloer tot plafond!  

Brandweer Kalmthout

Cabines gemonteerd in u-profiel op de vloer

Project Vorst

Plaatsing van cabines, schaamschotten en wastafeltablet!