Plaatmateriaal op maat

Zoekt u naar een bedrijf dat volkern platen en plaatwerk op maat aanbiedt tegen een interessante prijs? Dan moet u absoluut bij Kompakt in Olen, vlak bij Turnhout zijn. Wij zijn een onderneming die een flexibele en snelle service aanbiedt. Dat betekent dat u na uw aanvraag niet lang hoeft te wachten op de oplevering. De volkern platen bewerken wij precies zoals u dat wenst met ons uitgebreide machinepark en daarvoor bespreken we graag op voorhand met u de prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u altijd op de hoogte van de uiteindelijke kosten wanneer u kiest voor plaatwerk op maat.

Haal kwalitatieve volkern platen op maat tegen een aantrekkelijke prijs

We zijn een gespecialiseerde schrijnwerkerij en we bewerken volkern op een hoogtechnologische manier. Daardoor zal iedere volkern plaat – al dan niet op maat – die u ontvangt van de beste kwaliteit zijn. De volkern platen die wij tegen een mooie prijs aanbieden beschikken over vele unieke eigenschappen. Het volkern plaatmateriaal is vochtwerend, krasvrij en uitstekend bestand tegen allerlei chemicaliën en weersomstandigheden. Een volkern plaat op maat bieden wij aan in verschillende kleuren, zodat de functionele voordelen gemakkelijk combineren met het esthetische.

De toepassingsmogelijkheden van ons plaatwerk op maat is eindeloos

De voordelen van volkern plaatmateriaal betekenen veel kansen voor mogelijke toepassingen. Zo kunt u de buitenwand van uw huis bekleden met volkern plaatmateriaal. Vanwege de weerbestendige eigenschappen is een volkern plaat – al dan niet op maat – ideaal. Buitenom het prachtige design, draagt het volkern plaatmateriaal op maat bij aan vochtwerking en energie-efficiëntie. De platen zijn glad en daardoor gemakkelijk te reinigen, waardoor het er altijd op en top verzorgd uit zal zien. Ook voor binnenwandbekleding zijn de platen uiterst geschikt: zo wordt volkern plaatmateriaal gebruikt in operatiekwartieren, zorgcentra, grootkeukens en GMP-omgevingen. Zo is het namelijk mogelijk om douchewanden, lockers of werkbladen voor keukens te realiseren met een volkern plaat op maat. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Contacteer ons bij vragen of opmerkingen

Wanneer u graag bij ons volkern platen op maat wenst te bestellen tegen een interessante prijs, dan kunt u het best contact opnemen met onze medewerkers. Voor bestellingen of een vrijblijvende prijsaanvraag kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@kompakthpl.be. Bij dringende vragen en opmerkingen zijn wij tevens te bereiken via het telefoonnummer 014 23 09 81. Onze specialisten in Olen helpen u graag verder en beantwoorden uw vragen omtrent ons volkern plaatmateriaal en ons plaatwerk op maat.