Volkern panelen

Verzorgen ook maatwerk
Snelle, flexibele service

Volkern panelen zijn een uniek materiaal waarmee u verschillende werkzaamheden en projecten kunt realiseren. Bij Kompakt in Olen, vlak bij Turnhout, beschikken we over plaatmateriaal dat we graag ter beschikking stellen. Hierbij willen we de tijd tussen aanvraag en oplevering zo kort mogelijk houden, zodat u niet lang hoeft te wachten om aan het werk te gaan. Daarbij rekent u eveneens op precies maatwerk van ons, zodat de volkern panelen bij u toekomen in de gewenste afmetingen. Profiteer van onze snelle en flexibele service!

De unieke kwaliteiten van volkern panelen

Volkern panelen zijn vochtvast, krasvrij en bijzonder stevig. Daarnaast zijn ze ook nog eens beschikbaar in vele verschillende kleuren. Dat zorgt ervoor dat het materiaal geschikt is voor zowel toepassingen binnen als buiten. Als gevelbekleding behouden deze platen hun kwaliteit en mooie uiterlijk, ongeacht de weersomstandigheden. Daarnaast is het materiaal ook populair voor sanitaire wanden en kastsystemen in bijvoorbeeld ziekenhuizen, zwembaden en sportcomplexen. Met behulp van ons uitgebreide machinepark en een deskundige kennis van de materialen, leveren wij u precies het gewenste materiaal tegen een interessant prijskaartje.

Bestel het benodigde materiaal bij ons

Zou u graag aan het werk willen gaan met volkern panelen? Dan staan onze medewerkers klaar om het gewenste materiaal zo snel mogelijk voor u ter beschikking te stellen. Voor een bestelling of prijsaanvraag kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@kompakthpl.be. Bij vragen en opmerkingen over het plaatmateriaal, of andere diensten en producten van ons bedrijf in Olen, kunt u ook altijd bellen naar 014 23 09 81.