Volkern platen voor in de keuken

Verzorgen ook maatwerk
Snelle, flexibele service

Met HPL — of High Pressure Laminate platen — van volkern beschikt u over het gepaste materiaal voor het afwerken van een keuken of het plaatsen van een werkblad. Bij Kompakt in Olen rekent u bij een bestelling op  uitgebreide service. Zo willen wij u niet lang laten wachten op de nodige materialen; wij zorgen daarom voor een korte levertermijn na aanvraag. Daarbij zijn wij in staat om maatwerk te verrichten en precies de gewenste afmetingen van uw keuken of werkblad te realiseren voor de volkernplaten. Uw wensen staan bij ons altijd centraal!

Met volkern platen een stevige keuken met een duurzaam werkblad realiseren

Waarom is volkern zo ideaal voor bijvoorbeeld een werkblad in een keuken? Deze panelen zijn vocht- en krasbestendig en daarbij bijzonder stevig. Ze gaan bovendien ook lang mee. Wij bieden dit materiaal aan in verschillende kleuren, waardoor het inzetbaar is in vrijwel alle mogelijke interieurvariaties en stijlen. Naast een werkblad in de keuken leent volkern zich ook prima voor andere toepassingen, zoals douchewanden en lockers. Daarnaast kunnen deze panelen ook prima de buitenlucht en verschillende weersomstandigheden doorstaan, waardoor ze tevens als gevelkleding kunnen functioneren.

Plaats uw bestelling

Met de panelen van volkern die wij aanbieden, legt u probleemloos een mooi werkblad in de keuken. Voor een bestelling of een prijsaanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via het e-mailadres info@kompakthpl.be. Bij vragen of opmerkingen over onze diensten en producten zijn onze specialisten in Olen tevens te bereiken via 014 23 09 81.