Douchecabines kopen

Verzorgen ook maatwerk
Snelle, flexibele service

Als u kwalitatief hoogstaande douchecabines wilt kopen voor doucheruimtes, dan moet u zeker bij Kompakt zijn in Olen, vlak bij Turnhout. We zijn een gespecialiseerde schrijnwerkerij, uitgerust om volkern op een hoogtechnologische manier te verwerken. We beschikken over diverse zaag- en CNC-machines, waarbij we allerlei soorten projecten realiseren. Ons team staat voor u klaar en helpt u verder wanneer u douchecabines wilt kopen voor uw doucheruimtes.

Douchecabines kopen voor doucheruimtes op diverse locaties

De cabines die wij creëren zijn geschikt voor onder andere:

  • Sport- en fitnesscentra
  • Zwembaden
  • Scholen
  • Hotels
  • Bureelgebouwen

We bieden diverse opstellingen en allerlei kleuren, waardoor er voor iedere situatie een passende oplossing is. Zo is het mogelijk om douchecabines te kopen die worden opgehangen een aan profiel dat tussen twee muren wordt geplaatst. Naast douchecabines bieden we echter een tal aan andere oplossingen. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook toiletunits kopen of kleedhokjes kopen. Daarnaast hebben we oplossingen die kunnen worden aangesloten op een ventilatiesysteem, bijvoorbeeld voor GMP-omgevingen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

U kunt bij ons terecht voor kwalitatief volkern platen en volkern panelen. Dit plaatmateriaal is geschikt voor een tal aan toepassingen. Heeft u interesse in onze oplossingen en wilt u kwalitatief hoogstaande douchecabines kopen voor doucheruimtes in diverse locaties? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 014 23 09 81 of door een e-mail te sturen naar info@kompakthpl.be. Onze specialisten in Olen staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen.