Volkern platen

Verzorgen ook maatwerk
Snelle, flexibele service

Zoekt u naar een bedrijf dat volkern platen kan aanbieden tegen een interessante prijs? Dan moet u absoluut bij Kompakt in Olen, vlak bij Turnhout zijn. Wij zijn een onderneming die een flexibele en snelle service aanbiedt. Dat betekent dat u na uw aanvraag niet lang hoeft te wachten op de oplevering. De volkern platen bewerken wij precies zoals u dat wenst met ons uitgebreide machinepark en daarvoor bespreken we graag op voorhand met u de prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u altijd op de hoogte van de uiteindelijke kosten.
Neem vrijblijvend contact op: Bel: 014 23 09 81info@kompakthpl.be

Haal kwalitatieve volkern platen op maat tegen een aantrekkelijke prijs

De volkern platen die wij tegen een mooie prijs aanbieden beschikken over vele unieke eigenschappen. Zo zijn ze vochtwerend, krasvrij en uitstekend bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Dit materiaal van Trespa bieden wij aan in verschillende kleuren, zodat de functionele voordelen gemakkelijk combineren met het esthetische. Deze vele voordelen betekenen veel kansen voor mogelijke toepassingen. Zo kunt u de buitenwand van uw huis bekleden met deze volkern platen, maar daarnaast is het ook mogelijk om douchewanden, lockers of werkbladen voor keukens te realiseren. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Contacteer ons bij vragen of opmerkingen

Wanneer u graag bij ons volkern platen op maat wenst te bestellen tegen een interessante prijs, dan kunt u het best contact opnemen met onze medewerkers. Voor bestellingen of een vrijblijvende prijsaanvraag kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@kompakthpl.be. Bij dringende vragen en opmerkingen zijn wij tevens te bereiken via het telefoonnummer 014 23 09 81.