Lockers van volkern

Verzorgen ook maatwerk
Snelle, flexibele service

Volkern is een goede optie wanneer u lockers of kastjes gaat maken voor bijvoorbeeld kleedruimtes van zwembaden of sportcomplexen. Bij Kompakt in Olen, vlak bij Turnhout, stellen wij graag deze duurzame panelen ter beschikking. Wij hanteren hierbij een flexibele en snelle service, door de tijd tussen aanvraag en oplevering zo kort mogelijk te houden. Zo heeft u snel volkern-materiaal om stevige en mooie lockers mee te realiseren.
Neem vrijblijvend contact op: Bel: 014 23 09 81info@kompakthpl.be

Gebruik volkern voor het maken van lockers en kastjes

Volkern beschikt over de perfecte eigenschappen om dienst te doen als locker of kastje in een zwembad of ander soort sportcomplex. Het stevige en duurzame materiaal is bestand tegen vocht en blijft krasvrij. Doordat het beschikbaar is in verschillende kleuren, kunt u er ook op een creatieve manier een bepaalde inrichting mee voorzien. Het is daarom ook niet alleen een uitstekend materiaal voor lockers, maar ook voor bijvoorbeeld werkbladen en sanitaire wanden. Ontdek hoe wij deze panelen perfect op maat voor u snijden tegen een interessant prijskaartje.

Schakel onze diensten in

Wilt u gebruikmaken van volkern om lockers of kastjes te maken? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op om een prijsaanvraag in te dienen of een bestelling te plaatsen. Dat doet u via het contactformulier of door te e-mailen naar info@kompakthpl.be. Bij vragen of opmerkingen kunt u tevens altijd bellen naar 014 23 09 81.