Douchewand van volkern

Verzorgen ook maatwerk
Snelle, flexibele service

De vele kwaliteiten die het materiaal volkern van Trespa bezit, dienen zich uitstekend voor het maken van een douchewand. Bij Kompakt in Olen, vlak bij Turnhout, zorgen wij daarom dat u vlot aan de slag kunt met deze stevige panelen. Zo stellen wij deze producten snel ter beschikking wanneer u een aanvraag indient. Op die manier hoeft u niet lang te wachten op de volkernpanelen voor het maken van een douchewand.
Neem vrijblijvend contact op: Bel: 014 23 09 81info@kompakthpl.be

Reken op een complete service voor een volkern douchewand

Volkern leent zich zo goed als materiaal voor een douchewand, omdat het een vochtbestendig en krasvrij materiaal is. Deze HPL panelen van Trespa gaan lang mee als douchewand, maar ook bij andere toepassingen zoals lockers, gevelbekleding of werkbladen. Bij Kompakt kunt u rekenen op  maatwerk wanneer u een bestelling plaatst, zodat u platen krijgt in de juiste afmetingen. De combinatie van dit kwalitatief materiaal met een uitgebreide service krijgt u voor een interessant tarief aangeboden.

Contacteer ons voor meer informatie

Heeft u interesse om met volkern te werken voor het realiseren van een douchewand? Dan kunt u een bestelling plaatsen of een prijsaanvraag indienen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@kompakthpl.be. Bij vragen of opmerkingen over onze producten of diensten, zijn wij tevens te bereiken via het telefoonnummer 014 23 09 81.