Een interessante prijs voor volkern

Verzorgen ook maatwerk
Snelle, flexibele service

Wenst u een indicatie van de prijs van een bepaalde hoeveelheid volkern? Dan helpen wij u graag verder bij Kompakt te Olen. Wij zijn dé specialist als het gaat om meubelen voor winkels, laboratoria en keukens, sanitaire wanden en kastsystemen en binnen- en buitenwandbekleding. Met het unieke HPL (High Pressure Laminate) materiaal van Trespa, genaamd volkern, kunt u verschillende werkzaamheden verrichten tegen een aantrekkelijke prijs.

Een prijs op maat voor uw hoeveelheid kwalitatieve volkern

Wij verlenen snelle en flexibele service wanneer u ons materiaal wilt gebruiken. Zo kunt u een aanvraag indienen voor een bepaalde hoeveelheid volkern en dan laten wij u zo snel mogelijk de prijs en de leveringstijd weten. Daarbij bieden we de mogelijkheid aan om uit een aantal kleuren te kiezen zodat u, wanneer u bijvoorbeeld lockers of sanitaire wanden wilt plaatsen, beschikt over mooi, kleurrijk en kwalitatief materiaal. Specifieer daarbij ook de maten die u nodig heeft, zodat wij deze precieze afmetingen voor u kunnen uitsnijden. Zo kunt u meteen aan de slag met dit uitstekende materiaal!

Contacteer ons voor meer informatie

Heeft u interesse om volkern te gebruiken voor uw werkzaamheden en wenst u daarvoor de prijs te weten? Dan neemt u het best contact op met ons bedrijf in Olen via het contactformulier of via het e-mailadres info@kompakthpl.be om een prijsaanvraag in te dienen of een offerte aan te vragen. Met vragen en opmerkingen over onze diensten kunt u ook altijd terecht op het telefoonnummer 014 23 09 81.