Kleedhokjes kopen

Verzorgen ook maatwerk
Snelle, flexibele service

Om kleedhokjes of een kleedcabine te kopen voor kleedruimtes op uw locatie, kunt u terecht bij Kompakt uit Olen – vlak bij Turnhout. Sinds 1991 zijn we gespecialiseerd in de verwerking van volkern op een hoogtechnologische manier. We beschikken over kwalitatief hoogstaande zaag- en CNC-machines waar we diverse projecten mee realiseren. Zo kunt u bij ons terecht voor kleedhokjes en kleedcabines van volkern, een kwalitatief hoogwaardig materiaal met vele toepassingsmogelijkheden.

Kleedhokjes of een kleedcabine kopen voor diverse locaties

U kunt bij ons terecht om kleedhokjes of een kleedcabine te kopen voor kleedruimtes op allerlei locaties, zoals in sport- en fitnesscentra, zwembaden, scholen, hotels en bureelgebouwen. De kleedhokjes of een kleedcabine – die u bij ons kunt kopen – zijn daarom perfect voor iedere kleedruimtes. Ze zijn gemaakt van volkern, materiaal van uitstekende kwaliteit. Het is kras- en stootvast, hygiënisch en bestand tegen chemicaliën. Daarnaast heeft het een hoge vochtbestendigheid én is het hittebestendig tot wel 180 °C.

Een tal aan mogelijkheden

We bieden een ruim aanbod aan mogelijkheden voor sanitaire cabines. Doordat we een ruim aanbod aan opstellingsvarianten hebben in allerlei kleuren, bieden we een passende oplossing voor al onze klanten. Zo kunt u bij ons ook andere sanitaire cabines kopen, zoals toilethokjes en douchecabines. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een divers dienstenpakket: we regelen de productie en voormontage, de plaatsing en we zorgen ervoor dat plaatmateriaal op maat wordt gezaagd.

Neem contact met ons op en ontvang meer informatie

Kortom, om kleedhokjes of een kleedcabine te kopen voor de kleedruimtes op uw locatie zit u goed bij Kompakt uit Olen. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 014 23 09 81 of door een e-mail te sturen naar info@kompakthpl.be. Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie over de toepassingsmogelijkheden.