Volkern: dé ideale HPL-plaat

Verzorgen ook maatwerk
Snelle, flexibele service

Een HPL of High Pressure Laminate zoals volkern is ideaal voor verschillende toepassingen. Bij Kompakt in Olen, vlak bij Turnhout, voorzien wij u graag van deze stevige panelen. Wij zorgen er graag voor dat de HPL plaat van volkern voor u klaar staat in de afmetingen die u wenst. Met onze flexibele en snelle service houden we de tijd tussen aanvraag en oplevering zo kort mogelijk. Dan kunt u snel aan de slag met de stevige HPL plaat van volkern.
Neem vrijblijvend contact op: Bel: 014 23 09 81info@kompakthpl.be

Waar kunt u een HPL plaat van volkern voor gebruiken?

Met een HPL volkern plaat beschikt u over een materiaal dat krasbestendig is, bestand is tegen alle weersomstandigheden en vochtigheid en daarbij bijzonder slagvast en stevig is. Wij stellen deze platen ter beschikking in verschillende kleuren, zodat het– naast de functionele voordelen– ook mooi oogt in de ruimte. Een HPL volkern plaat gebruikt men vaak als sanitaire wanden of voor lockers en kastjes bij zwembaden, sportcomplexen of ziekenhuizen. Daarnaast kunt u het ook buiten toepassen als keurige gevelbekleding. In de keuken kan het ook bijvoorbeeld dienen als werkblad. Waar u het ook voor wilt gebruiken; wij leveren dankzij ons maatwerk altijd de volkern HPL plaat af in de gewenste afmetingen.

Plaats uw bestelling bij onze medewerkers

Wilt u meer weten over de HPL volkern plaat of wenst u een bestelling te plaatsen? Dat kan snel via het contactformulier op de website of door te e-mailen naar info@kompakthpl.be. Bij vragen en opmerkingen over onze diensten en producten kunt u ook altijd bellen naar 014 23 09 81.